Helsefagarbeider 2025
Teori til den tverrfaglige eksamen. 120 timer med undervisning og lærer til stede digitalt via zoom.
Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Tverrfaglig teorieksamen er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse. Campus Nord AS tilbyr teorikurs som gir deg den nødvendige teoretiske kunnskapen innenfor helsefagarbeiderfeltet.
Med bestått teorieksamen er du et skritt nærmere selve fagprøven, som gir et kvalitetsstempel på din kompetanse som stadig flere arbeidsgivere krever. Teorieksamen må være bestått før fagprøven kan gjennomføres.
Les denne historeien fra VG. Åpnes i nytt vindu
Målgruppe: Opplæringen er rettet mot dere som ønsker å utdanne seg til helsefagarbeider og kurset kan fint kombineres med jobb e.l. ved siden av.
Opptakskrav: Det er ingen krav til forkunnskaper for kurset, men det er en fordel om deltakeren har nærmere 3-5 års erfaring fra yrket. Språknivået til deltakeren bør tilsvare B1 eller høyere.
FØR selve fagprøven må du dokumentere minimum 5 års relevant, godkjent praksis og ha bestått den tverrfaglig teoretiske eksamen i faget. Praksis godkjennes av fagopplæringskontoret i din fylkeskommune.
Gjennomføring: Nettbasert undervisning som gjennomføres i sin helhet MED lærer til stede, via en digital plattform. Lærer/lærere gir tilbakemeldinger på de skriftlige oppgavene som blir gitt under kurset. Alle forelesninger gjøres opptak av, og vil være tilgjengelig for deltakerne.
4 innleveringsoppgaver, disse vil du få en skriftlig tilbakemelding på og 1 tidligere gitt eksamensoppgave, som vi arbeider sammen med i forkant av eksamen.
Lærere: Lærere har minimum en bachelor i bunn. Videreutdanninger innenfor mange fagfelt. Mange års erfaring innenfor forelesninger og undervisning, både på nett og i klasserom. Alle lærerne har lang og bred arbeidserfaring innenfor helsesektoren, og alle har deltatt i utviklingen av flere kurs og studier innenfor fagfeltet.
Faginnhold / kjerneelementer: Nærmere beskrivelser av faginnholdet finner du på utdanningsdirektoratets hjemmeside
- Kropp, helse og omsorg
- Dialog, relasjon og veiledning
- Hjelpemidler, teknologi og velferdsteknologi
Da det er et sterkt ønske fra ledere i helse -og omsorgstjenesten, vil dette kurset også inkludere kurs i grunnleggende prosedyrer for ufaglærte og kurs i grunnleggende prosedyrer for faglærte. Da vil du ha kunnskaper innenfor det som flere institusjoner mangler personell til, og dermed vil du være en ettertraktet kollega.
Kompetansemålene kan du lese mer om HER.
Pris: Kroner 11 000,- pr.deltaker. Er det en arbeidsplass eller kommune som vil ha dette for sine egne, ta kontakt for pristilbud.
Finansiering:
50% av kursavgift betales ved bekreftelse på plass til kurset. Resterende 50% betales ved oppstart kurs.
Dersom du er medlem i en fagforening, vil du i mange tilfeller kunne søke om stipend til utdanning gjennom LOs utdanningsfond.
Datoer 2025 6/1, 7/1, 13/1, 20/1, 27/1, 3/2, 10/2, 17/2, 24/2, 25/2, 13/3, 17/3, 24/3, 31/3, 1/4, 7/4, 8/4, 22/4, 28/4, 29/4, 5/5, 6/5, 12/5, 13/5
Totalt 24 dager/120 timer med undervisning, Klokken 0900 – 1400.
Eksamen:
Påmelding må du selv gjøre, og dette gjør du via fylkeskommunens påmeldingsside.
Frist for oppmelding til eksamen er:
Vår: 15. januar–1. februar
Høst: 1.–15. september
Den skriftlige eksamen for helsefagarbeider avholdes mandag 19/05/2025
Informasjon
Oppstartsdato: 06.01.2025Klokkeslett: 0900
Arrangør: Campus Nord AS Kontaktperson:
Sted: Virtuelt
40 39 Pris: 11 000,-